top of page

GüvenilirMedyumlar.com'da Çarpılmayın

Güvenilirmedyumlar.com 'daki kişiler güvenilir mi sorusuna gelmeden önce o dillere destan anlatım tarzımla biraz giriş yapmam lazım. Sonra da başınıza neler gelecek onları anlatacağım.


Herşeyden önce büyü sihir işlerinin varlığına bir yazar olarak bende inanıyorum. Buraya kadar herşey doğru. Burada size büyü sihir konusunda nasihat falan da vermeyeceğim. Burada bulunmanın amacı da zaten bu değil.


Gelin size nasıl tokatlandığınızı anlatayım:

Öncelikle aranma hacimleri incelendiğinde en fazla " kız arkadaşımı nasıl bağlarım, kocamı nasıl köpeğim yaparım, Gİden sevgiliyi geriyi getirme büyüsü" gibi konularda bu siteye ulaşılıyor.

Tabi ki bu sitede size çekilen muamele de o an ki duruma göre değişiyor. Bazen büyü yapılmış size deniliyor, bazen de karşı tarafa sihir yapılmış deniliyor. Nadir de olsa cin musallat olmuş denilebiliyor.


Kullanılan terimler gerçek:

Büyü sihir işinde anne adı kullanılıyor ve bu yöntem çok etkilidir. Sana anne adını sorduklarında ulan bu adamlar bu işi biliyor niyetiyle kapıları ufak ufak açıyorsun.


Telefonla sevgilinmiş gibi seni arıyorlar:

Burası çok haysiyetsizce.. Eğer ki kız arkadaşını geri getirme büyüsü yaptırdıysan, seni gecenin bir yarısında gizli numaradan arayıp duygusal müzik dinletiyorlar. Sen de sevgilin seni aramaya başladığını sanıyorsun ve dolandırıcıların tuzağına iyice düşmüş oluyorsun.


Kısmet açma büyüsü aynı gün işe yarıyor:

Yakışıklı erkek ve güzel kadınlardan oluşan instagram hesaplarından, büyüyü yaptırdığınız gün sizi ekliyorlar ve sohbet, muhabbet, evlilik konuları açılıyor. İki üç gün sonra anlaşamayarak konuşma sonlandırılıyor.


İnsanlık sorunları aynı:

Malesef tüm insanlık sorunları aynı. Bu sana özgü değil herkeste olan bir şey. Mesela işlerin yolunda gitmemesi, evde huzursuzluk, aldatılmak ya da benzeri normal olan şeylerle senin problemini biliyorlarmış gibi davranıyorlar. Oysa burada kendini kaptırma. Çünkü bu bir kaç konu dışında bir şey bildikleri yok, ki bu konularda dediğim gibi normal şeyler..


Adaklık kurban, fakir çocuğu sevindirme sadaka istiyorlar:

Şimdi hastalığı tespit ettiler, yani büyü var sende. bunu çözmek lazım ama bunu çözmek için de bi 4 bin TL ödemen lazım tedaviye başlasın dolandırıcı arkadaş.

Sen bunu gönderdiğin de bir hafta kadar vakit istiyorlar ve sürecin doğal akışında hayatında bir hareket olmasını bekliyorlar. Çünkü yaptıkları bir şey yok, dolandıracakları için zemin arıyorlar.


Eğer ki; hayatında normal olarak bir şeyler değişmezse adak kurban istiyorlar. Tabi bunu al sen kes demiyorlar. Parasını gönderiyorsun onlar da senin adına kesiyorlar Allah kabul etsin. Eğer ki paranın kokusunu alırlarsa, fakir çocuk giydir diyerek sana iyi aile çocuğu izlenimi de verdiriyorlar ve ardı arkası kesilmeyen talepler sıralanmaya başlıyor.


Talepleri bitince yada karşılamayı reddederseniz engelliyorlar:

Aslında medeni insanlar. Taleplerini karşılarsanız sizi bu musallattan kurtarıyorlar. Ama karşılamazsanız güzelce yol verip engelliyorlar. Aman dikkat sakın ters düşmeyin cinlerini gönderirler valla size. Hele bir de adak parası falan gönderirseniz, cin ordularını sizi korumak için görevlendiriyorlar. Güzelim Nasrettin hocanın dediği gibi parayı verirseniz düdüğü çalarsınız .


Büyü bozma işlemleri için kullanılan malzemelerin fiyatları çok yüksek. Ama sen mecbursun sonuçta aileni kurtaracaksın yada terkeden kız arkadaşını sevgilini geri getireceksin.



dolandırılmayın.
Guvenilirmedyumlar.com


Ayrıca belirtelim ki büyü sihir bir ilimdir. Çoğu zaman da inanç meselesidir. En büyük sihir duadır. Kısacası gelirse senindir, Gelmezse zaten senin değildir.


Dolandırılma.


Sazan olma ayık ol.





Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page